Ponedjeljak,
24. juni 2019.
Ellen
21:00 - 22:00
Sport

Hrvatska: Odbačena optužnica protiv Luke Modrića

Iz nadležnog suda napominju da se radi o nepravomoćnoj odluci, te da stranke mogu podnijeti žalbu u roku od tri dana od dana primitka rješenja

 

Službeno je potvrđeno kako je Optužno vijeće Općinskog kaznenog suda u Zagrebu nepravomoćno odbacilo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića za lažno svjedočenje na suđenju protiv aktualnog savjetnika i bivšeg čelnika GNK Dinamo Zdravka Mamića i trojice.

„Dana 28. rujna 2018. godine pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu održana je sjednica optužnog vijeća na kojoj je odbačena optužnica Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku od 2. marta 2018. godine, podnesena protiv okrivljenog Luke Modrić, zbog kaznenog djela“, saopćeno je za Anadolu Agency (AA) iz Općinskog kaznenog suda u Zagrebu.

Općinski kazneni sud u Zagrebu je izvijestio kako je rješenje strankama otpravljeno 2.oktobra 2018. godine, no odvjetnici Luke Modrića, Lauri Valković, rješenje još nije uručeno, zbog čega nije htjela komentirati slučaj. 

Iz nadležnog suda napominju da se radi o nepravomoćnoj odluci, te da stranke mogu podnijeti žalbu u roku od tri dana od dana primitka rješenja.

Ukoliko nadležno državno odvjetništvo uloži žalbu na rješenje optužnog vijeća, spis će biti dostavljen Županijskom sudu na daljnje nadležno postupanje, izvijestili su. 

 

Izvor: AA

Foto: AA