Utorak,
21. maj 2019.
Sport

Ermin Bičakčić još uvijek ima problema s povredom mišića

Ermin Bičakčić, fudbalski reprezentativac BiH još uvijek ima određenih problema s povredom mišića i njegov nastup u današnjoj utakmici Hoffenheima s Manchester Cityjem u UEFA Ligi prvaka je upitan

 

Ermin Bičakčić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, još uvijek ima određenih problema s povredom mišića i njegov nastup u današnjoj utakmici Hoffenheima s Manchester Cityjem u UEFA Ligi prvaka je upitan, kako prenosi Anadolu Agency (AA). 

Prema najavljenom sastavu na oficijelnoj stranici UEFA-e, Bičakčić ne bi trebao početi utakmicu koja će se igrati danas u Njemačkoj s početkom u 18.55 sati. 

Selektor Robert Prosinečki uputio je poziv Bičakčiću za predstojeće mečeve nacionalnog tima BiH, prijateljskog protiv Turske 11. oktobra u Rizeu, te četiri dana kasnije u UEFA Ligi nacija sa Sjevernom Irskom u Sarajevu. 

Fudbaler Hoffenheima radi povrede propustio je susrete prva dva kola Lige nacija, u kojima je u septembru BiH pobijedila Sjevernu Irsku u Belfastu, rezultatom 2:1, kao i Austriju u Zenici - 1:0. 

 

Izvor: Agencije

Foto: AA