Subota,
18. avgust 2018.
Tehnologija

Instagram ukida svima omraženu opciju

Instagram je potvrdio da korisnici više neće moći vidjeti ako je netko napravio screenshot njihovog storija

 

Ranije ove godine, Instagram je izazvao paniku među korisnicima nakon što je počeo testirati opciju koja pokazuje ljudima da je netko snimio njihov story.

Kada korisnici prvi put probaju napravi screenshot storija na Instagramu dobivali su upozorenje: “Sljedeći put kad snimate priču, osoba koja ju je postavila će to moći vidjeti”. U nekim prilikama, pojedini korisnici čak nisu ni dobivali upozorenje, piše Wall.

Instagram je odlučio ukinuti ovu opciju. Svima će  biti drago čuti da drugi od sada više ne mogu vidjeti kada  naprave screenshot neke fotografije ili videa.

 

Izvor: Wall.hr

Foto: Ilustracija