Petak,
21. septembar 2018.
Muzički program
05:00 - 06:30
Preporučujemo

Šarena, retro i seksi nova kolekcija Lisca za proljeće-ljeto 2019

Već tradicionalno u Grand Hotelu Bernardinu u Portorožu, Lisca je predstavila najnoviju kolekciju rublja i kupacih kostima

 

Modni događaj prošao je u znaku senzualnosti , atmosfera i muzika naglasili su intimni dodir kolekcije, koji kombinira udobnost s najnovijim trendovima koje pravi modni entuzijasti neće htjeti izostaviti.

Lisca kolekcija za proljeće-ljeto 2019. odjeća inspirisana je ljepotom žena u svom prirodnom izgledu - meke i sanjive,  a ipak snažne i zavodljive. Moderni modeli obožavaju divne raznolikosti žena svih stilova, oblika i veličina i naglašavaju svoju mekšu stranu sa čipkom u raznim variacijama.

Seksi sofisticirana kolekcija Lisca Selection igra se, te predstavljaju je blagi tonovi, stavljajući akcenat na ženstvenost i gracioznost i istovremeno donosi i odvažno donje rublje u tamnim bojama, luksuznu čipku, saten i neodoljivi Swarovski kristal.

Samosvoja, jedinstvena i uvijek u pokretu i potrazi za novim izazovima, žena je koja je inspirisala Cheek by Lisca kolekciju za proljeće-ljeto 2019.

 

Autor: Zvezdana Stojaković

Foto: LISCA