Ponedjeljak,
18. februar 2019.
Bosanski vjestnik (r)
02:00 - 03:00
Dešavanja

Još jedan dan do najveće nogometne smotre: Fudbalska euforija pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji je uveliko počela – ali i u MyFace-u!

Najbolja atmosfera za ljubitelje najveće sporedne stvari na svijetu očekuje vas u MyFace-u uz live prenose utakmica, nagradnih igara, animacija i još mnogo toga! Gledanje utakmica možete pratiti od 14. juna do 15. jula samo u MyFace-u!

 

Još jedan dan nas dijeli do početka Svjetskog prvenstva u nogometu koji će se održati u Rusiji, a gdje će titulu najbolje ekipe braniti njemački tim.  No, nikad nije preprano razmišljati o veličanstvenoj konkurenciji koja budi radost u svakoj zemlji i svakodnevno osvaja srca onih koji istinski uživaju u ovoj vrsti sporta, stoga vas pozivamo u MyFace!

Svjetsko prvenstvo će početi u sutra utakmicom između Rusije i Saudijske Arabije, a kako biste ispratili istu bez ikakvih smetnji i u opuštenoj atmosferi, pobrinili su se iz menadžmenta ovog jedinstvenog ambijenta.

Ovog puta domaćin Svjetskog prvenstva je Rusija, koja se prvi put odlučila na pokretanje ponude za učešće, gdje je olakšica i pozadina njihovog djelovanja koja broji visok položaj nakon polufinala na Europskom prvenstvu 2008. godine. Međutim, vremenom situacija se promijenila.  Huliganski bijes na EURO 2016. godine, svakodnevno je opterećivao dodatno sliku Rusije, pri čemu je država prijetila diskvalifikacijom s turnira u Francuskoj. Nakon  što su se izborili s teškim periodom i problemima izvan terena, koji ubrajaju izvještaje o sporovima između igrača i trenera, a koji su otežavali put ove momčadi ka još većim plasmanima, ova prilka će učiniti da krenu ka boljem i ostave iza sebe prošlost koja se i danas odražava na njihov rad. Sutra njihov protivnik će biti Saudijska Arabija. Juan Antonio Pizzi, koji je nedavno imenovan za novog trenera, bit će zadužen za poboljšanje u najboljoj izvedbi Saudijske Arabije na Svjetskom prvenstvu.

Za samo dva dana, najveći nogometaši planete će zauzeti svoje učešće u Rusiji. Turnir se vraća u Europu prvi put otkako je održan u Njemačkoj 2006. godine.

Da li će Messi osvojiti veliki trofej ove godine koji mu jedini nedostaje u dugogodišnjoj karijeri?

Otkrijte s nama u MyFace-u gdje je navijačka euforija već startala i gdje se uvijek traži karta više. MyFace je tradicionalno mjesto susreta svih ljubitelja ovog sporta gdje možeze pratiti svjetske sportske sadržaje kao i domaće susrete. Zabavite se uz sadržaj koji smo pripremili za sve posjetioce ovog urbanog ambijenta. Možda baš vi imate sreće u nagradnim igrama! Ali to nije sve!

 

Uživajmo u fudbalskom spektaklu od 14. juna do 15. jula!

Za sve dodatne informacije i rezervaciju pozovite na broj  +387 33 843 045

 

Mi smo spremni, a Vi?